31 Ağustos 2012 Cuma

Linda Howard - O Gecenin Ardından

Sevgili Okuyucu;
Bütün kitaplarım arasında "O Gecenin Ardından" en sevdiklerimden biri ve Faith Devlin ile Gray Rouillard en sevdiğim iki karakterim. Faith güçlü, gururlu ve korkusuz. Gray ise ah, o inanılmaz derecede seksi. Faith'in, annesini ve Gray'in babasını içeren korkunç skandal hakkındaki gerçeği arayışı merak uyandırıyor. Bunun üzerine Güney ateşi de eklenince elden düşmeyecek bir kitap çıkıyor ortaya.
Umarım "O Gecenin Ardından"ı beğenirsiniz.

Sevgilerimle,
Linda Howard


Kitabın arka kapağında yazan yazı bu... 
Linda Howard'ın okuduğum ilk kitabı...
Bence mutlaka okuyun!
Faith'in hırsı ve güçlü duruşu, Gray'in ikilemleri, bir kayboluş-cinayet, ve aradaki büyük aşk ve tutku...
"Yine de buraya ait değilim ki, dedi kendi kendine. Burada yaşarken bile hiçbir zaman gerçekten ait olmamıştı, ona sadece katlanılmıştı. Ne zaman kasabadaki herhangi bir mağazaya gitse onu şahin gibi izlerlerdi, çünkü herkes bir Devlin'in yere çivilenmemiş her şeyi çalacağını bilirdi.
Fakat bunu bilmek kalbini hiç etkilemiyordu. İçgüdüleri, duyuları burayı yuvası olarak algılamıştı. Güzel renkli kokular dünyanın her yerinde olduğundan farklıydı ve gördüğü manzaralar doğuştan beri zihnine kazınmıştı, enlem ve boylamların küçük etkilerini bedenindeki bütün hücreler fark etmişti ve hepsi burasının yuvası olduğunu söylüyordu. 
Burada doğmuştu, burada büyümüştü. Prescott'la ilgili anıları buruktu ama burası yine de varlığından haberi olmadığı görünmez iplerle onu kendine çekiyordu. İstediği bu değildi. Sadece merakını gidermek ve geçmişteki defterleri kapatarak geçmişini tamamen geride bırakıp kendine bir gelecek hazırlamak istemişti.
Geri gelmek kolay olmamıştı. Gray Rouillard'ın kelimeleri hala zihnini yakıyordu. Baze günlerce onu düşünmediği oluyordu ama acı hala oradaydı - kontrol altındaydı ama oradaydı, sürekli ona eşlik ediyordu. Geri gelmek hatıralarını daha belirgin kılmıştı ve sesi zihninde yankılanıyordu: Süprüntü.
Derin, titrek bir nefes aldı ve çocukluğunun hatıralarına işlemiş tatlı yeşil kokuyu içine çekti..."
{sf: 90-91}



1 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

güzele benziyor,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...