29 Ağustos 2013 Perşembe

Julie Garwood - Fidye

Sır ile başlayan seri, New York Times'ın çok satan kitaplar listesindeki Fidye ile devam ediyor. 

Gillian, yakışıklı birer İskoç beyi olan Ramsey Sinclair ve  Brodick Buchanan'ın yardımıyla geçmişini aydınlatabileceğini keşfeder. Genç kadın, bu iki İskoç beyinin cesaret ve kurnazlığı, yeni tanıştığı Bridgit'in de arkadaşlığı sayesinde, ailesini dağıtıp babasının adını kötüye çıkarmış olan vicdansız Baron Alford ile sıkı bir mücadeleye girişir.

Fakat Sinclair ve Buchanan gibi iki güçlü savaşçıyı yanlarında bulan Gillian ve Bridgit, ihtirasın güçlü bir silah olabileceğini, tek bir ihanetin bile tüm güveni ortadan kaldırabileceğini ve en büyük riskin teslim olmak - özellikle de beklenmedik bir aşkın uyandırdığı güçlü hislere teslimiyet - olduğunu fark ederler.


 Eğlenceli, romantik, komik, ince planlı ve harika duygu tanımlamasıyla bir Julie Garwood romanı. 


"Büyüleyici bir hikaye... Tutku, sadakat, arkadaşlık, ve gizem böylesine gerçekçi karakterlerle ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi."
{Romantic Times}

"Harika... Fidye'de şüphe, tutku, özlem ve neşe bir arada."
{All About Romanca}

"Katıksız bir ziyafet... Gerçek anlamda unutulmayacak bir aşk hikayesi."
{Rendezvous}

"Julie Garwood, aşk romanlarının en önemli tanınmış isimlerinden biri haline geldi."
{People}

"Aşkın, yüreklere yıldırım hızında düşmesi beklenmedik bir şeydi. Gillian Ramsey'in diyarına doğru at sürerken ki zaman diliminin çoğunu Brodick'i düşünmekle ve Brodick'in nasıl olup da bu denli kısa bir sürede kalbini çalmayı başardığını merak etmekle geçirdi. Adam, Gillian'ın aklını başından almıştı neredeyse. Gillian Brodick'in kusurlarından çoğunun pekala farkındaydı ama aynı zamanda onu seviyordu ve böyle bir şey nasıl mümkün oluyordu? Aşkın, emekle beslenmesi gerekirdi. Gerçekleşmesi aylarca süren flört edişin ve bazen yıllar alan farkındalığın ardından söz konusu olabilirdi. Aşk, yüreklere yıldırım hızında düşmezdi."
{sf: 292}



1 yorum:

Nebihan Akça dedi ki...

Tam benim tarzım, okumaya değer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...